Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk çok çarpıcı ve sitem dolu açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde Zonguldak Kömürspor alt yapısı Muhammet Şaffak antrenörlüğünde çok yetenekli futbolcular yetiştiriyor. Muhammet Şaffak'a daha sonra Metin Aydın da eklenince tecrübeli antrenörlerle Zonguldak Kömürspor bünyesinde yıldız adayları yetişmeye başladı. Özellikle Zonguldak'ta alt yapıda 1 numara olarak gösterilen Sarayspor'u yakalayıp rekabet etmeye başladı.

SON OLARAK KUŞADASI'NDA ŞAMPİYON OLDULAR

Zonguldak Kömürspor alt yapıda geçtiğimiz hafta Kuşadası'nda geleneksel özel turnuvaya katıldı. Kırmızı-lacivertli ekip birbirinden güçlü takımların arasından namağlup şampiyon oldu ve kupayı gururla Zonguldak'a getirdi.

Zonguldak Kömürspor alt yapıda her yaş kategorisinde birbirinden yetenekli yeni yıldızları bünyesinde barındırıyor.

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'DAN FUTBOLCU GÖTÜRÜLMEDİ
Geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta gerçerçekleştirilen alt yaş Milli takım seçmelerine Zonguldak Kömürspor'dan futbolcu seçilmemesi teknik heyet ve yönetimin tepkisine neden oldu.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK'TEN ZONGULDAK'TA MİLLİ TAKIM SEÇİCİLERİNE TEPKİ VE SİTEM GELDİ

Bu kadar başarılı olan Zonguldak Kömürspor alt yapısından Zonguldak'taki Milli takım seçicilerine tepki gösterip sitemde bulunan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk son 2 yıldır Zonguldak Kömürspor'dan kasıtlı olarak sporcu seçilmediğini ifade ederek "Zonguldak Kömürspor alt yapısında yetenekli gelecek vaad eden oyuncular olduğunu biliyorum ve takip ediyorum. Bu seçicilerdeki Zonguldak Kömürspor alerjisini anlamak mümkün değil. Gün ola harman ola" şeklinde tepki gösterdi.

ÖZTÜRK, "NEYE GÖRE ADAM SEÇİYORLAR"

Şükrü Öztürk'ün açıklaması aynen şöyle: "Alt yapı milli takım seçmeleri geçtiğimiz hafta yapıldı. Bu seçmeleri kimler yapıyor merak ediyorum. Neye göre adam seçiyorlar, kıstas ne burada. Hangi hocaların fikirleri görüşleri alınıyor. Her ne hikmetse iki sezondur Zonguldak Kömürspor alt yapısından hiç adam seçilmiyor. İşte bu seçiciler adamı olanı seçerse, şeffaf ve adaletli olmazsa, adamcılık yapılırsa Türk futbolu bir adım ileri gitmez. Sonra dünya kupasını tv'den seyrederiz. Oysa ki Zonguldak Kömürspor alt yapısında yetenekli gelecek vaad eden oyuncular olduğunu biliyorum ve takip ediyorum. Bu seçicilerdeki Zonguldak Kömürspor alerjisini anlamak mümkün değil. Gün ola harman ola"