TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Kulüp Başkanı Sabit Danış 3 vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin'in de katıldığı törende akülü sandalyeler sahiplerine teslim edildi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Dernek Başkanı Hüseyin Şirin ve akülü sandalyalerine kavuşan vatandaşlar desteği ve katkılarından dolayı Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı iş insanı Sabit Danış'a teşekkür etti.

DANIŞ: "HAYIRLI OLSUN"

Sabit Danış yaptığı konuşmasında "Biz Zonguldak çocuğu olduğumuz için zaman zaman böyle aktiviteler yapacağız. Sayın valim ile beraber, bugün 3 tane akülü araba getirdik ihtiyaç sahiplerine arkadaşlarımıza abilerimize verdik. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TUTULMAZ, "3 KARDEŞİMİZİN HAYATI KOLAYLAŞACAK"

Vali Mustafa Tutulmaz, "Burada Sabit Danış başkanımıza huzurlarınız da teşekkür ediyorum, bugün 3 tane ihtiyaç sahibi kardeşimize akülü araba hediye etti kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren bu değerli kardeşlerimizin hayatı daha kolaylaşacak kendilerine, sağlıkla huzurla bunları kullanmalarını diliyoruz" dedi

ŞİRİN: "TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Hüseyin Şirin ise şunları söyledi: "Ben bu etkinlik için bu bağış için başta sayın valim ve değerli Zonguldak Kömürspor Kulüp başkanımıza bu duyarlılığı için, tüm engelli camiası adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da dağıtımlarımız hem bizim dernek olarak hem sayın valimin ve diğer kamu kurumlarının desteğiyle devam edecek, biz her zaman söylüyoruz Zonguldak'ta ihtiyaç sahibi kalmayacak şekilde bu bağışlarımıza devam edeceğiz tekrar teşekkür ederiz"