TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Kulüp Başkanı Sabit Danış Romanya'dan gelerek ayağının dozuyla Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapılan idmanı izledi. Teknik Heyet ve futbolcularla sohbet eden Başkan Sabit Danış, Teknik Direktör Şenol Demir'in transfer taleplerini de yerine getireceklerini söyledi.

Başkan Sabit Danış Zonguldaklı esnaf, sanayici, iş insanları ve büyük firmalara da seslenerek takıma destek çağrısında bulundu.

"ZONGULDAK ESNAFI SANAYİCİSİ NE YAPIYOR?"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış camianın takıma destek olması gerektiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

Başkan Danış, "Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni 3-4 tane futbolcumuz var. Hocalarımız bunları beğendi. Tabi bunların yanına 3-4 tane daha takviye yapacağız. Ama zor bir dönemden geçiyoruz. Niye zor bir dönem? Biz geçen seneki borçlarımızın tamamını yönetim olarak ödedik ve bu sene halktan destek bekliyoruz. Zonguldak halkı, esnafı, sanayicisi olmadan bu iş olmaz. Bir tek Zonguldaksporumuz var başka bir şeyimiz yok. Buna da bir el atsınlar artık.

Zonguldak'tan altyapıdan 5-6 çocuk aldık. Zonguldak çocuklarının da bir yerlerde oynaması gerekiyor. Bunlara imkan vermezsen nasıl yukarı çıkacaklar? Kendilerini göstermeleri lazım. Onlara bir şans verdik. Transferlerimiz gelecek elbette. Ama genç futbolcularımıza da güveniyoruz.

Mücadele edeceğiz. Bu takım düşmez. Biz buna inanıyoruz. İyi bir yerlerde görmeye çalışacağız takımımızı.

Zonguldak'ta yönetimin ve birkaç kişinin dışında kimseden destek alamadım. Ziyaret ettiğimiz hiçbir yerden destek gelmedi. Sadece yönetim olarak aramızda topladığımız parayla eski borçları ödedik.

Yeni sezon için birkaç yere daha gideceğiz ve isteyeceğiz. Olmazsa da eğer biz Zonguldakspor sevdalısıyız, kendi cebimizden imkanlarımızla bu işi yürüteceğiz.

8-9 reklam aldık. Verirse Zonguldak halkı reklamı, 50 değil 150 olsun. Of gibi bir ilçeden 59 tane reklam alınmış ama burası bir il. Dünya kadar sanayicimiz var. Bizim Zonguldak esnafı ne yapıyor? Zonguldak sanayicisi ne yapıyor? Bu çocuklara sahip çıkmayacak mı Zonguldak halkı? Hocamızın beklentisi var. Birkaç kişi ile ilgili teklifte bulundu. İnşallah onları alacağız"