Erzincan'da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol müsabakalarında Zonguldak karması oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Zonguldak Hentbol İl Temsilcisi Ufuk Bayraktar'ın da yeraldığı kafilede antrenörler Kıvanç Çeküç ve Emre Kocaman önderliğinde ilk maçını Samsun ile oynayan Zonguldak sahadan 25-12 gibi farklı skorla galip ayrıldı. İkinci maça daha moralli çıkan Zonguldak bu kez Trabzon'u 17-16 yenerken, son maçında ise Bolu'yu 15-14 yenerek 3 maçta 3 galibiyet alarak başarılı bir grafik çizdi.

YARI FİNAL MAÇLARI ELAZIĞ'DA
Elazığ'dan başarıyla dönen Zonguldak Anadolu Yıldızlar Hentbol takımı 15-17 Haziran 2022 tarihlerinde Elazığ'da gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Yarı Final maçlarına katılacak.

UFUK BAYRAKTAR EKİBİ KUTLADI

Zonguldak Hentbol İl Temsilcisi Ufuk Bayraktar sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak şunları söyledi: "Anadolu yıldızlar ligi Erzincan ilinde çeyrek final maçlarında grubundaki 3 maçı kazanıp yarıfinale yükselen sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum"