Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve İstanbul'da gerçekleştirilen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası müsabakaları tamamlandı. İlk kez Türkiye'de gerçekleştirilen müsabakalara Türkiye çok iyi bir ev sahipliği yaptı.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona 52 ülkeden 3 bin 100'ün üzerinde sporcu katıldı.

Zonguldak'ı temsilen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası müsabakalarına katılan sporcularımızdan Havvanur Velioğlu ve Sudenur Basancı dünya şampiyonu olarak büyük başarıya imza attılar.

Diğer Zonguldaklı sporcular Deren Aydınlı 3, Hakan Kolçak 3 ve Furkan Yılmaz da 3'üncü olarak Türkiye ve Zonguldak'a çok değerli madalyalar kazandırdılar.

Sporcuların başarılarında en büyük katkı ise antrenörleri Cemal Kocabaş ve Bülent Çiçek'ten geldi.

BEKİR KAYA: "DAHA GÜZEL DERECELER ELDE EDECEĞİZ"

Zonguldak İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Bekir Kaya yaptığı açıklama da "İlimiz sporcuları şampiyonada gösterdiği performans ve aldığı dereceler ilimiz adına gurur verici. İnşaAllah ilimiz sporcuları ulusal ve uluslararası müsabakalarda çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel dereceler elde edecekler. Bizlere desteklerini esirgemeyen Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Hakan Yüksel'e teşekkür ederim"