Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un eski tribün liderlerinden Kanat Tan ve eşi Selin Tan'dan 1 yaşına giren evlatları Aras Tan için örnek bir hediye geldi.

Özel günlerde aileler çocuklarını mutlu edebilmek ve güzel bir anı bırakabilmek için en değerli hediyeleri almayı tercih ederler.

KANAT-SELİN ÇİFTİNDEN ALKIŞLANACAK HEDİYE
Kanat-Selin Tan çifti 1 yaşına giren evlatları Aras Tan için TEMA ile irtibata geçerek doğum günü için Aras'ın adını yaşatmak ve doğaya destek vermek için 10 adet fidan hediye ettiler.

Kanat-Selin Tan çifti bu fikri ile tüm Türkiye'den büyük alkış alırken, Aras Tan'ın ismi ömür boyu Hatıra Ormanı'nda yaşayacak. Bu hediye de bundan sonra diğer ailelere de örnek olacak.

TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'tan gelen yazıda ise şu ifadeler yeraldı: "Sayın Aras Tan doğum gününüzü kutlamak için annen ve baban sizin adınıza İzmir Bademli-2 Hatıra Ormanı'na 10 adet fidan bağışlamıştır. Gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakmak üzere yapılan bu katkıya vesile olduğunuz için teşekkür eder mutluk yıllar"