Zonguldak Belediyesi'ndeki protokol imza törenine, BEM-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, BEM-Bir Sen İl Başkanı Satılmış Öztürk, BEM-Bir Sen İl Başkan Yardımcısı Şenol Ayçiçek, işyeri temsilcileri ve Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar katıldı.

RECAİ KARSLI: "EN YÜKSEK MAAŞI VERECEĞİZ"
BEM-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, çalışanların en yüksek memur maaşını alacağını ifade ederek şu sözlere değindi: "Bugün Zonguldak Belediyemizde 4688 kabul gereği, sendikamızla buradaki memurlarımızı motive etmek ve performansları için katkı sunacak sosyal denge sözleşmesi yapacağız. Bu anlamda katkı sunan belediye başkanımıza, Meclis üyelerimize, Memur-Sen üyesi arkadaşlarımıza, Zonguldak üyelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve İl başkanlarımıza teşekkür ederiz. Yasada ve toplu sözleşmede belirtildiği gibi devlet memurunun en yüksek maaşını vereceğiz."

SELİM ALAN: "ÇALIŞANLARIN TATMİN OLACAĞI BİR SÖZLEŞME"
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise çalışanların tatmin olacağı bir sözleşme olacağını ifade ederek şu sözlere yer verdi: "Kıymetli başkanlarımız teşekkür ederiz. Bugün imza altına alacağımız sözleşmede bizleri yalnız bırakmadılar. Başkanımızın dediği gibi belediye bünyemizde beraber mesai yaptığımız maddi anlamda daha tatmin olmaları için devletin de ön gördüğü bir sözleşme imzalayacağız. Zonguldak'ımıza ve belediyemize hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."