Giresun'da gerçekleştirilen Erkekler U14 Analig Basketbol Çeyrek final maçları sona erdi.

Zonguldak'ı, Giresun'da Basketbol Erkekler U14 Analig çeyrek finallerinde temsil etmeye giden Zonguldak İl Karması takımı, Karabük, Ordu ve Bayburt takımları ile yaptığı maçları kazanıp 3 te 3 yaptı.
Maçların ardından Analig Türkiye yarı finallerine katılmayı garantileyen ekipte, Zonguldak Basket kulübü oyuncularından Ali Emir Ersoy, Hasan Topal ve Yiğit Selçuk gösterdikleri performasla Zonguldak ekibine önemli katlı sağladılar.
Zonguldak Basket kulübünden yapılan açıklamada: "Zonguldak takımını, emeği geçen sporcu ve antrenörleri tebrik ederiz. Kulüp oyuncularımızın gösterdiği performans ve takıma verdiği katkı, bizleri ayrıca memnun etti. Yarı finallerde ilimzi temsil edecek olan il karmasına ve oyuncularımıza başarılar dileriz"
Turnuvada başarılı maçlar çıkartan takımı tebrik eden Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut: "Zonguldak karması ile Analig de ilimizi temsil eden ve başarılı maçlar çıkartan oyuncularımızı ve antrenörleri tebrik ederim. Emek veren, oyuncu gönderen kulüplere ve antrenörlere de ayrıca teşekkür ederim.
İnşallah bu takım yarı finallerde de başarılı sonuçlarla ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaktır" dedi.

İl Karması antrenörlerinden İsmail Öner ise şunları söyledi: "İl karmalar takımız Giresun'da gerçekleşen Analig çeyrek finallerinde de tur geçerek Türkiye yarı finallere katılmayı hak etmiştir. Desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e İl temsilcimiz Adnan Yakut ve emeği geçenlere teşekkür ederim"