15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kilimli Gençlik Merkezi tarafından doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli Gençlik Merkezi personeli ve çok sayıda genç katıldı. Radartepe-Göçükaltı güzergahında yapılan doğa yürüyüşü sonunda gençlere ikramlarda bulunuldu.

Kilimli Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklama şöyle: "İlçe Kaymakamımız Necdet Özdemir, Belediye Başkanımız Kamil Altun, ilçe protokolü üyeleri ve ilçemizin yarınları gençlerimiz ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Genç Adımlar Doğa Yürüyüşünde bir araya geldik.

Radartepe-Göçükaltı güzergahında gerçekleştirdiğimiz yürüyüşün ardından Radartepe Sosyal Tesislerinde Gençlerimize ikramda bulunan Kilimli Belediye Başkanımız ve personeline sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Etkinliklerimiz yarın (Salı) saat:15.00 Gençlik Merkezimiz önünden hareket ile Genç Pedallar Bisiklet Turu ile devam edecek olup tüm ilçe Gençliğimiz ve halkımız davetlidir"