Popüler bankalardan biri olan Ziraat Bankası, araç kredisi verdiği müşterilerinin krediyi ödeyememesi halinde araçlara el koymaktadır. Alınan araçlar da Ziraat Bankası bünyesinde halka açık bir şekilde belirli prosedürler kapsamında satışa sunulmaktadır. İstenilen belgeleri temin eden kişiler ödemeyi de gerçekleştirerek bu araçları satın alabilmektedir. Uygun fiyatlı olması ve piyasaya nazaran daha makul olması bakımından bu araçlara talep de artış göstermektedir.

Ziraat Bankası'nın satışa sunduğu araçlar ve taşıtlar güncel olarak yenilenmektedir. Kredisini ödeyemeyen müşterilerden alınan satılık araçlar bu süreçte 2. El şeklinde satışa sunulmaktadır. Piyasaya nazaran çok daha uygun meblağlar üzerinden satın alabileceğiniz bu araçlar için bazı belgeleri temin etmeniz önemlidir. Ancak bu sayede istediğiniz otomobili Ziraat Bankası bünyesinde satın alabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan Araç Satın Alma

Artık online bir şekilde araç satın alımları gerçekleştirebilmeniz mümkün hale gelmiştir. Bu kapsamda Ziraat Bankası da e - araç satış platformu bağlamında online şekilde satılık araçların bilgilendirmesini yapmaktadır. Ziraat Bankası bünyesinde bulunan satılık araçları bu sayede görüntüleyebilir ve araçların fiyatlarını görebilirsiniz. Araçlar için belirlenen fiyat sistem üzerinde muhammen bedel olarak belirtilmektedir. Daha öncesinde araç için teklif verilmediyse direkt olarak teklifinizi oluşturabilirsiniz. Sonrasında ise sizden istenilen belgeleri temin ederek Ziraat Bankası'na vermelisiniz. Böylece istediğiniz aracı rahatlıkla uygun bir meblağ üzerinden satın alabilmeniz mümkündür. İhaleye katılma adımlarını https://kredicim.net/ziraat-bankasindan-satilik-ikinci-el-araclar/ adresinden okuyabilirsiniz.

Ziraat Bankası Araç Satın Alırken İstenilen Belgeler

Günümüzde araç veya otomobil satın alımlarında alıcılardan belli başlı belgeler talep edilmektedir. Ancak Ziraat Bankası satılık araçlarında bu durum oldukça kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Ziraat Bankası satılık araçlar için ihaleye girebilmeniz adına sadece kimliğinizin olması yeterlidir. İhaleye girdikten sonra telefonunuza sisteme erişebilmeniz için bir kullanıcı adı ve şifre gönderilmektedir. Bu bilgiler ile sisteme erişim sağlayarak mevcut olan araçları görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda araçlar için teklif oluşturmanız da mümkündür. Tüzel kişiler için Ticaret Sicil Tasdiknamesi, şirket yetkilisine ait belge ile noterden alınan imza sirküleri ile başvuru gerçekleştirilmektedir. Tüm bu belge taleplerini karşıladıktan sonra araç satın alma konusunda bir problemle de karşılaşmazsınız.

Ziraat Bankası'ndan Araç Almanın Avantajlı Yönleri

Ziraat Bankası satılık araçlar bağlamında yer alan otomobillere sahip olmak oldukça kolaydır. Bu bağlamda sunulan olanaklar birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Hiçbir şekilde KDV ödemesi yapmadan istediğiniz aracı kolayca satın alabilmeniz mümkündür. Bu süreçte sadece sizden talep edilen belgeleri temin etmeniz ve ihaleye girmeniz yeterli olmaktadır. Tüm süreç açısından değerlendirildiğinde Ziraat Bankası'ndan araç satın almak çeşitli avantajları sağlamaktadır. Piyasada bulunan araçları çok daha makul bir meblağ üzerinden Ziraat Bankası kapsamında satın alımını gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte herhangi bir KDV ödemesi için de talep olmaması önemli faydalardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sağladığı avantajlar bakımından Ziraat Bankası satılık araçları oldukça talep görmeye de devam etmektedir.

Kaynak : https://kredicim.net/ziraat-bankasindan-satilik-ikinci-el-araclar/

Ziraat Bankası 2022 Satılık Araç Fiyatları

Sistem üzerinden muhammen bedel olarak belirtilen araç fiyatları tekliflere göre de değişiklik gösterebilmektedir. Bununla birlikte ilk araç fiyatı Ziraat Bankası bünyesinde belirlenmektedir. 2022 yılında enflasyon oranına bağlı olarak KDV eklenmeden araç fiyatları sunulmaktadır. İhaleye giren kişiler araçların fiyatlarına teklif vererek onaylandıktan sonra satın alımı gerçekleştirebilmektedir. Genel fiyatlar normal piyasaya oranla çok daha uygun bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Böylece KDV olmadan uygun meblağ üzerinden Ziraat Bankası bünyesinde araç sahibi olabilirsiniz.