AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Hafta sonu yapılacak olan Alaplı ve Kozlu İlçe kongrelerine tüm Zonguldak Halkını davet etti.
Ekim 2019'da başlayan 7. olağan kongre sürecinde delege ve belde kongrelerini tamamladıklarını belirten İl Başkanı Zeki Tosun İlçe Kongrelerinin 22 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Alaplı ilçe kongresi ile başlayacağını söyledi.
İlçe kongrelerine tüm Zonguldak halkını davet ettiklerini belirten Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda başlayan 7. Olağan kongre sürecimiz ilçe kongrelerimizle devam ediyor.
22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00 de Alaplı Belediye Kültür Merkezinde Alaplı İlçe kongremizi yaparak ilçe kongremize start vermiş olacağız. İkinci ilçe kongremizi 23 Şubat 2020 Pazar günü Kozlu Karaca Düğün salonunda saat 11.00 de yapacağız.
İlçe kongrelerimize Milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımız katılacaktır. Tam bir şölen havasında gerçekleştireceğimiz Alaplı ve Kozlu ilçe kongrelerimize tüm halkımızı bekliyoruz."