Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta içinde yaptığı Zonguldak ziyaretinde Sınav Dershanesi'nde öğrencilerle bir araya gelmesi ile ilgili haberler asılsız çıktı.
Geçtiğimiz hafta içinde Zonguldak'a gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Soğuksu Meydanı'nda basın toplantısı düzenlerken Sınav Dershanesi öğrencilerinin pencerelerden davet etmesi ve alkış tutması üzerine dershaneye gitmişti.
Gazete Duvar'da; Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sınav Dershanesi'ndeki ziyareti üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nün dershane yetkililerinden savunma istediği yönünde haberler yer aldı.
Pusula Gazetesi'ne konuşan Sınav Dershanesi Sorumlusu Raşit Kayalı herhangi bir savunma istenmediğini belirterek "Seçim zamanında buraya Ömer Selim Alan da geldi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın kızı da burada eğitim gördü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dershanemize spontan geldi. Herhangi planlanmış bir şey yoktu. Biz gelene gelme diyemeyiz. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından herhangi bir savunma istenmedi" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da Sınav Dershanesi'nden böyle bir savunmanın istenmediğini belirterek "Kemal Kılıçdaroğlu Sınav Dershanesi'ne ziyarette bulunmuş. Bizler Milli Eğitim'e bağlı olan okullarda böyle bir ziyaret gerçekleştiğinde sadece sorarız nedir ne değildir diye. Bize spontan geliştiğini söylediler. Biz de savunma istemedik" dedi.