Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor erteleme maçında Sancaktepe FK ile 1-1 berabere kalarak hayal kırıklığı yaşattı. 2005-2006 futbol sezonunda yardımcısı Alp Pehlivan ile birlikte Zonguldakspor'un Teknik Direktörlüğünü yapan tecrübeli kurt Teknik adam Sancaktepe FK'nın yeni Teknik Direktörü Armağan Turhan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Zonguldak'ın ve Zonguldakspor'un kendisi için özel bir yeri olduğunu belirten Turhan bir gün mutlaka muhteşem taraftarın önünde Zonguldakspor'u çalıştırmayı arzuladığını söyledi.

Sancaktepe FK'nın yeni Teknik Direktörü Armağan Turhan çok teklif gelmesine rağmen genç futbolcularına inandığını ve güvendiğini belirterek onları yüzüstü bırakmadığını da ifade ederek kümede kalacaklarını söyledi.

"BİZDEN ÖNCE BİR SÜREÇ VAR"

Sancaktepe'de bizden önce bir süreç var. 19 haftadır galip gelemeyen ve 11 haftadır gol atamayan bir takım var. Genç oyuncular. Devre arasında hasbelkader bir araya gelmiş oyuncular. Antrenman yapma olanağımız çok az. Maçlar üst üste. Son haftalarda kaybetmemize rağmen iyi top oynadık ama golle süsleyememiştik.

"ZONGULDAKSPOR MAÇINA İYİ BAŞLADIK"

Armağan Turhan, "Zonguldakspor'a karşı maça çok iyi başladık. Müthiş bir gol attık. İkinci devre 'Acaba kaybedecek miyiz?' psikolojisini de atlattık. Bir duran top, bir de direkten dönen topu var Zonguldakspor'un. Pozisyon vermedik. Ama golü yedikten sonra, daha önce dağılan takımım bu hafta dağılmadı" dedi.

"BU GENÇ ÇOCUKLARI YÜZÜSTÜ BIRAKIP GİTMEDİM"

Genç çocuklara inandığını belirten tecrübeli teknik adam Armağan Turhan, "Ben hiçbir zaman umudumu kesmedim. Çok sayıda teklif gelmesine rağmen bu genç çocukları yüzüstü bırakıp gitmedim. Bu takımın kümede kalacağına canı gönülden inandığım için devam ediyorum. Göreceksiniz ki bu takım kümede kalacak" diyerek inancını dile getirdi.

"ZONGULDAK'IN BENDE ÇOK AYIR BİR YERİ VAR"

Zonguldakspor'da 2005-2006 futbol sezonunda Teknik Direktörlük görevi yapan Armağan Turhan, "Zonguldak'ın benim için teknik anlamda apayrı bir yeri var. Belki yarım sezon çalıştım ama o kadar iyi hatıralarım var ki... Allah kısmet ederse bir tarihte, Zonguldak'ta o seyirci ambiyansı ile yine o sahada olmak en büyük arzum"

"TÜM ZONGULDAK'A SELAM"

Zonguldakspor'a ligde başarı temennisinde bulunan Turhan, "Zonguldakspor'a başarılar diliyorum. Tüm Zonguldak halkına, sporseverlere, eski tanıdığımız yöneticilere, başkanlığımı yapan Ramiz Bey'e, kısaca herkese selamlarımı yolluyorum. İyi ki Zonguldakspor'da çalışmışım bir dönem. Televizyon yayınlarında da bahsederim her zaman" dedi.