TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim bayan taraftarlar için müjdeli bir haber açıkladı. Yönetimin aldığı karar doğrultusunda 23 Ekim Cumartesi günü 14.00'da oynanacak olan Zonguldak Kömürspor-Şanlıufraspor maçına bayan taraftarlar ücret ödemeden girecek. Bu haber kırmızı-lacivertli renklere gönül veren bayan taraftarlar arasında sevinçle karşılandı.

12 YAŞ ALTI ÇOCUKLARA YASAK DEVAM EDİYOR
TFF'nin sezon başında aldığı karar doğrultusunda tüm profesyonel maçlarda 12 yaş altındaki çocukların maçlara girme yasağı ise devam ediyor.

TARAFTAR BİLET ÜCRETLERİNE TEPKİLİ
Zonguldak Kömürspor yönetimi sezon öncesinde kapalı tribün bilet fiyatlarını 50 lira olarak açıklamış ve bu ücret taraftarın tepkisine neden olmuştu. Bilet fiyatlarını yüksek bulan taraftar ücretlerin indirilmesini talep ediyor.

BAYANLARA MÜJDEYİ ŞÜKRÜ ÖZTÜRK VERDİ

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Bu hafta sonu oynayacağımız Şanlıurfa maçına bayan taraftarlar ücretsiz olarak alınacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu kararları doğrultusunda 12 yaş altındaki çocuklar stada alınmayacaktır"