Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu Salih Demir başkanlığında yaptığı yönetim kurulu toplantısında kulübe gelir amaçlı, reklam, sponsor, kombine ve özel koltuk ve forma fiyatlarını belirledi.

HAYDİ ZONGULDAK SIRA SİZDE

Şimdi sıra Zonguldaklılarda ve Zonguldakspor taraftarlarında. Yönetimin yükünü hafifletmek ve şeffaflığa katkı vermek için camiaya büyük görev düşüyor. İş adamları, esnaflar, kamu kurum ve kuruluşları, odalar yönetimden bu yükü alarak Zonguldak Kömürspor ismi etrafından kenetlenip elde edilecek başarıda herkesin tuzu olması planlanıyor. Haydi Zonguldak sıra sizde...

"TÜM GELİRLER YALNIZCA ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'A KULLANILACAK"

Zonguldak Kömürspor yönetim kurulundan yapılan açıklama şöyle: "Değerli Hemşehrilerimiz; Vefakar Zonguldak Kömürspor Taraftarı ve Desteklerini Esirgemeyecek olan Zonguldak Kamuoyuna; Emeğin başkentine yakışır şekilde kurumsal ve profesyonel bir yönetim anlayışı kapsamında, Zonguldak Kömürsporumuzun Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta 2021-2022 Sezonu "Saha Reklamları, Forma Sponsorlukları, Kombine ve Seyirci Bilet Satış" fiyatları yönetim kurulumuzca aşağıda belirlenen değerler üzerinden kamuoyuna ilan olunur. Yönetim Kurulunun yetkilendirdiği komisyon marifetiyle aşağıda belirlenen değerler üzerinden reklam ve sponsorluklar alınacak olup, tüm görüşmelerde sadece Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulunun yetkili olduğunu, Kurumsallığın ilk hedefi olan "Sportif başarı için gelir elde edilmesi; elde edilen gelir ve giderlerin şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaşılması adına" aşağıda belirtilen başlıklar kapsamında tarafımızın muvafakatı olmaksızın herhangi bir satış yapılmamasını; izinsiz yapılan satışlar kapsamında hukuki yollara başvurulacağını, hemşehrilerimizin ve Zonguldak sevdalılarının; kulübe katkılarının her ay düzenli şekilde paylaşılacağını, kulübe yapılan her reklam, sponsorluk, bağış, yardım veya herhangi bir nam adı altında yapılan katkıların sadece "Zonguldak Kömürsporumuzun sportif başarısı" için kullanılacağını belirtiriz"