TFF 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele edentemsilcimiz Zonguldak Kömürsspor sahasında oynadığı ve 2-1 kaybettiği Erzincanspor maçının ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcular iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğini Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış Dedeman Otel'de verdi.

Yemeğe, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet ve futbolcular katıldı.
SABİT DANIŞ: "BU SEZON ZORLU GEÇTİ"
Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış, "Hocalarımızı iftarımızla beraber olduğu için teşekkür ediyorum. Bu sene çok zorlu bir sezon geçirdik. İnşallah seneye güçlü bir yönetimle daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum"dedi.
SALİH DEMİR: "FUTBOLCULARIMIZI BAYRAMA MEMNUN GÖNDERMEK İSTİYORUZ"
Ligde kaldıkları için mutlu olduğunu belirten Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, "Zonguldak Kömürspor yönetime ve futbolculara teşekkür ediyorum. Ligde kalmaya başardılar. Özellikle Yönetim kurulu üyelerinden beklentilerimiz var, bayrama futbolcularımızı memnun göndermek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor herkesin biraya gelmesi için tek bir kuruluş. Yönetim olmak üzere Zonguldak'ın önde gelenleride gerekli desteği sağlayarak futbolcularımızı Bayrama memnun göndermek istiyoruz" dedi.