TFF 2.Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu destek ziyaretlerine devam ediyor. Kulüp Başkanı Sabit Danış, yönetim kurulu üyeleri Adil Dilaver ve Vahdettin Velioğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u ziyaret etti.

Yönetim ilk olarak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ü ziyaret etti. Devrek Belediyespor'da yıllarca forma giyip kırmızı-beyazlı ekibin antrenörlüğünü de yapan, futbolcu ve Zonguldak Kömürspor aşığı Vedat Öztürk, Zonguldak Kömürspor yönetimine sıcak bir karşılama yaptı. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkan Sabit Danış, kırmızı-lacivertli ekip için destek isterken, Öztürk ise imkanları ve şartlar ölçüşünde gerekli desteği vereceğini söyledi.

ÇETİN BOZKURT'U DA ZİYARET ETTİLER
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yöneticiler daha sonra Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u ziyaret ederek kulübün yeni yapılanması ve hedefleri ile ilgili Bozkurt'a bilgi verdiler, Devrek Belediyespor'a da BAL'da başarı temennisinde bulundular. Bozkurt ise Belediye olarak her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanında olduklarını söyledi.