TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor yeni sezon öncesinde 2'nci etap kamp çalışmalarını Bolu Abant'ta sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip sezonun ilk maçını 28 Ağustos tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 16.30'da Fethiyespor ile oynayacak.

YÖNETİMİN BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKTI
Zonguldak Kömürspor yönetimi başta Kulüp Başkanı Sabit Danış olmak üzere özellikle Zonguldak'ın ileri gelenlerinden maddi-manevi büyük beklentisi vardı. Ancak geçen zaman içinde bu beklentiler boşa çıktı ve kulübe beklenen destekler verilmedi.

YÖNETİM KENDİ CEBİNDEN 2.5 MİLYON LİRA TOPLADI
Zonguldak Kömürspor yönetimi yaptığı toplantıda maddi sorunu masaya yatırdı. Büyük bir bölümünü Başkan Sabit Danış'ın verdiği sıcak para kaynağı oluşturuldu. Yönetim kendi arasında 2.5 milyon lira para topladı. Bu para ile TFF'ye olan borçlar ödendi, transfer edilen futbolculara bir kısım peşinatlar verildi. Yönetim maddi kaynak oluşturmak için VİP koltuk, kompine ve saha kenarına reklam ponaları konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin ayrıca büyük şirketlerden ve kentin ileri gelenlerinden beklentiledi de devam ediyor.