Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Pendikspor maçının ardından üst üste Uşakspor ve Kırşehir Belediyespor maçları kar yağışı nedeniyle ertelenen Zonguldak Kömürspor deplasmanda Nazilli Belediyespor'u yenerek üst sıralara çıkmanın hesaplarını yapıyor.

MHK HAKEMLERİ AÇIKLADI
MHK Pazar günü Nazilli İlçe Stadı'nda 13.00'da oynanacak Nazilli Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçının hakem triyosunu açıkladı. Buna göre karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi Klasman hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Güldibi'nin yardımcılıklarını ise Erdi Abdulmecit Sayar ve Bedirhan Soydemir yapapacak, maçın 4'üncü hakemi ise Ömer Kocabey olarak açıklandı.

İLGİNÇ İSTATİSTİK! KOCAELİLİ HAKEM 41 MAÇ YÖNETTİ
Kocaelili Hakem Ömer Tolga Güldibi kariyerinde profesyonel maçlarda 23 2.lig, 17 3.lig ve 1 Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplamda 41 maç yönetti.

İlginç bir istatistik ortaya çıkarken plakası 41 olan Kocaeli'nin hekiminin de bugüne kadar 41 maç yönetmesi "Tesadüfün böylesi" dedirtti. Gübdili 41 maçta 10 kırmızı kart gösterdi, 179 da sarı kartı bulunuyor.