TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürpor hayal kırıklığı ile başladığı ligde fırtına gibi esiyor, rakiplerine gözdağı veriyor.

Sezona yeni yönetim ve yeni umutlarla başlayan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör Cafer Aydın'ı takımın başına getirdikten sonra yeni sezonda da yeni başarılar bekledi. Sezonun ilk maçı skandallarla başladı. Maç öncesinde Teknik Direktör Cafer Aydın'ın 4 maç cezası çıktı. Yönetimden cezasını saklayan Cafer Aydın takımı tribünlerden idare etmeye çalıştı. Ancak 3 maçta 3 yenilgi camiada büyük tepkilere neden oldu, yönetim Cafer Aydın'ın biletini kesti.

ŞENOL DEMİR İLE BAŞARI VE HUZUR GELDİ
Diyarbekirspor'dan istifa eden Şenol Demir fırsatını değerlendiren Zonguldak Kömürspor yönetimi takımın başına Demir'i getirdi. Demir ayağının tozuyla şampiyon adaylarından Kırşehir Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yendi. Ardından 1-0'lık Nazilli galibiyeti, deplasmanda 2-2'lik Ankara Demirspor beraberliği ve son kurban Eskişehirspor oldu. Pazar günü Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskeşehirspor'u 3-1 yenen Şenol Demirli Zonguldak Kömürspor 4 haftada topladığı 10 puanla 5'nci sıraya yükselerek play-off hattına girdi.

SİYAHLA BEYAZ KADAR FARK VAR

Cafer Aydın ve Şenol Demir arasında siyahla beyaz kadar fark oluştu. Aynı kadro, aynı taraftar, aynı ortam. Aldığı başarılı sonuçlarla rakiplerine gözdağı veren Zonguldak Kömürspor için taraftarlar "Demir bilek yıkıp geçiyor" yorumları yapıp hem Şenol Demir'e hem de futbolcuları destek veriyor.