Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, İstanbul'da yaşayan Zonguldaklılar Op. Dr. Deniz Küçükkaya, ZONSİAD Başkanı Necdet Tıskaoğlu, Turizmci Muhammet Murat Cüntay ve Erol Nalbant'ı ziyaret ederek Zonguldak kitabı armağan etti.

Zonguldak'ın değerleri olarak 4 ismi ziyaret eden Çiloğlu "4 arkadaşımız da Zonguldaklı, onlara Zonguldak'ı sürekli hatırlatmak ve kent ile olan bağlarını koparmamaları için değer vermeliyiz. Yeşeren çiçeklerimiz, gururlarımız" dedi.

Başkan Çiloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşım şöyle;

İstanbul'da Gururumuz 4 Zonguldaklı Genç

Op. Dr. Deniz Küçükkaya

"Sevgili Deniz Türkiye'nin en ünlü plastik cerrahlarındandır. Zonguldak doğumlu olup İstanbul Dumankaya İkon da kendine ait bir kliniği var. Burada yurtiçi ve yurtdışından gelen hastalarına hizmet vermektedir. Kendisini ulusal tv kanallarının sağlık programlarından da yakından tanıyoruz. Güleryüzü bilgi ve birikimi, Zonguldak sevgisiyle yoğrulmuş bir gencimiz."

Nejdet Tıskaoğlu

"ZONSİAD başkanı iş adamı sevgili Nejdet Tıskaoğlu tabiri caizse çiçeği burnunda iken iş amaçlı İstanbul'a giden gençlerimizden. Tıskaoğlu azmi ve çalışkanlığı sayesinde birkaç yıl sonra kendi işini kurdu. İşini hep büyüterek İstanbul'da ve Güney Afrika Cumhuriyeti nde olmak üzere iki fabrikanın sahibi olmuş. Başarı grafiği her geçen gün artan Tıskaoğlu ZONSİAD aracılığıyla da ilimize çok faydalı hizmetler yapmaktadır."

Muhammet Murat Cüntay

Zonguldak'ın tabiri caizse dünya turizm elçisi sevgili Muhammet Murat Cüntay Zonguldak ta doğup üniversite eğitimi için il dışına çıkan gençlerimizden, Muhammet İstanbul'da turizm şirketi ile iş hayatına girmiş. Bu sektörde de oldukça başarılı bir şekilde faaliyetini sürdürüyor. İş hayatındaki başarısını ve bilgisini Zonguldak a aktarmak için canla başla mücadele ediyor. Nerede Zonguldak turizmi ile ilgili bir etkinlik ya da konu olsa sevgili Muhammet mutlaka oradadır.

Erol Nalbant

Zonguldak tan askerlik sonrası iş için çıkan sevgili Nalbant bir ambalaj firmasının pazarlamasında çalışmış. Bu süre zarfında mesleğinin tüm detaylarını öğrenmiş ve kendi işini kurmaya karar vermiş. Şimdi ise 45 kişinin çalıştığı bir iş yerinin sahibi. Çalıştığı kurumlar ise Türkiye'nin en büyük firmaları. İşindeki başarı grafiği her geçen gün yükselen Nalbant aynı zamanda ZONSİAD başkan yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Sonuç olarak; Ülkemiz ve Zonguldak için böyle gençlerimizin sayılarının artması çok önemlidir. Bu gençlerimizin en önemli ortak noktaları, ülkelerini çok sevmeleri ve İstanbul'da yaşamalarına rağmen Zonguldak sevdalarını kaybetmemeleri, Zonguldak için bilgi ve birikimlerini kullanıyor olmalarıdır. İstanbul'da Zonguldak lobisi hiç bir çıkar gözetmeden, iyi niyetli olan tüm gençlerimizle birlikte kurulacaktır. İstanbul'da ki gençlerimizin dernekler aracılığıyla bir çatı altında toplanmaları güçlerine güç katacaktır. Bu güçleri ile ülkemize ve Zonguldak'ımıza daha çok faydalı olacaklardır. Buna inancım tamdır.

Bu gençlerimizi kendi mekanlarında ziyaret edip Zonguldak kitabı hediye ettim. Hepsi kitabı ilgiyle inceleyip memnuniyetilerini ifade ettiler ve tüm Zonguldak halkına selamlarını iletmemi istediler. Tüm gençlerimize başarılar diliyoruz.Allah hepsini muvaffak eylesin.