Şehrin denizi gören bir yerine araçla gidildi. Araçta İlçe Başkanı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Teşkilat Başkanı vardı.
Yerel Yönetimler Başkanı, Teşkilat Başkanı olarak görev yapan kişinin kendilerini sattığını düşünüyordu. Ve iİlçe Başkanı da bu iddiaya inanıyordu.
Yerel Yönetimler Başkanı aracın içinde "Sen bizi bir yıldır Belediye Başkanına satıyorsun'" diyerek Teşkilat Başkanının boğazına sarıldı.
İkiliyi İlçe Başkanı zor ayırdı. Uzun uzun konuştular. O günden sonra Teşkilat Başkanı, İlçe Başkanına biat etmeye başladı. Öyle ki, cenaze törenlerinde bile İlçe Başkanına fotoğrafçılık yapıyor, cenazede İlçe Başkanı için yer tutuyordu!
Son dönem yaptığı paylaşımlarım nedeni, İlçe Başkanına bağlı olduğunu göstermek! Yerel Yönetimler Başkanının hışmına uğramaktan korkan Teşkilat Başkanı önüne gelene saldırıyor!
Ancak eşi Ekrem İmamoğlu'nu, kızı Gezi olaylarını destekleyen bir yönetici olarak Ak Parti'de özgül ağırlığı bulunmuyor.
İlçe Başkanı atanmadan bir gün önce Öğretmenevi'nde İlçe Başkanının adını duyunca "Severim İlçe Başkanını" diyerek sinkaflı küfürler eden, ertesi gün listeye girmek için "Emrindeyim" diyen karakter erozyonuna uğramış bu kişinin teşkilattaki birlik bütünlük çabalarından neden rahatsız olduğu çok daha iyi anlaşılıyor!