Döşeme aşamasında en önemli parçalardan biri yemek odası takımı modelleri olmaktadır. Bu modellerin kullanışlılığı nasıl oldu her şeyin önünde gelmektedir. Ebatları büyüklüğü küçüklükleri kişilerin tercihlerine göre seçilmektedir. Özellikle kendinde birçok çeşidi barındıran Evaç markanın ürünleri her konuda bir tasarım harikası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek odaları için takımlar oluşturulurken her detay farklı aşamalardan oluşmaktadır. Yemek Odası Takımı Genellikle tercih edilen renk ve modeller krem tonlarında olmaktadır. Özel misafirlerin ağırlanacağı güzel oda takımları düzenlenmektedir.

Yemek Masası Modelleri

Burada bulunan modeller yuvarlak kare açılıp kapanan şekilde olabilmektedir. Kişiler bu modelleri alırken muhakkak evlerine uygun şekilde almaktadır. Birbirinden farklı renk detayı bulunan yemek masası modelleri seçim aşamasında kişileri zorlayabilmektedir. Yemek masalarını seçilirken muhakkak kullanışlı olmasına da dikkat edilmesi gerekmektedir.

Ahşap Yemek Masası Modelleri

Son yılların popüler olan ahşap modelleri de sürekli satın alınmaktadır. Bu konuda tercih edilen ahşap yemek masası modelleri genellikle salaş ve hoş görüntüler sağlamaktadır. Birbirinden farklı renk tonları da mevcut olmaktadır. Özellikle rahat ve kaliteli bir ortam sevenler bu yemek masası modellerini tercih etmektedir. Daha uzun ömürlü bir versiyon şeklinde kullanılabilmektedir.

Metal Yemek Masası Modelleri

Ağır davetlerde tercih edilen yemek masası modelleri farklı olmaktadır. Genellikle daha lüks ve ağır bir davet sergileyecek kişiler metal yemek masası modelleri tercih etmektedir. Burada bulunan yemek masaları dizayn açısından da farklı şekilde göz doldurmaktadır. Seçilen ve alınan bu modeller Her ortama kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir. Özellikle ışıklandırma ile bir araya geldiği zaman oldukça gösterişli ortamlar sergilenmektedir.

Yemek Odası Takımı İçeriği

Her takımın içerikleri birbirinden farklı olmaktadır. Genel olarak bakıldığı zaman yemek odası takımı içeriği sandalye, konsol, ayna, masa, TV üniteleri ve bunun gibi takımlardan oluşmaktadır. Müşterilerin tercihleri doğrultusunda takımların modelleri yer değiştirilebilmektedir. Kitaplık gibi mobilya detayları da ek olarak takımın içine konulabilmektedir. Takımlar geniş içerikleri kapsamaktadır.

Yemek Masası

Birbirinden değişik tasarım modelleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bu tasarımlar yemek masası seçerken Her ev için ayrı bir model seçileceğini de ortaya çıkarmaktadır. Özellikle Evaç marka ürünler oldukça kaliteli ve değişik şekildeki tasarımları ile kullanıcıları memnun etmektedir. Her yemek masasının farklı renkleri ve boyutları mevcut olmaktadır. Burada en önemli detay kişinin zevkidir.

Sandalye

Yemek odası takımlarının en önemli detaylarından biri de sandalyeler olmaktadır. Bu seçilen sandalye modelleri muhakkak masalar ile uyumlu olacak şekilde ayarlanmaktadır. Aslan bacak düz bacak gibi modelleri de mevcuttur. Renk bakımından skala olarak oldukça geniş olmaktadır.

Şifonyer

Son zamanlarda özellikle alınan ve seçilen yemek oda takımlarından biri de şifonyer olmaktadır. Bu alınan şifonyer sayesinde yemek tabakları tabak çatal gibi ürünler rahatlıkla kullanılıp saklanabilmektedir. Oldukça hoş görüntüler ortaya çıkarmaktadır.

Bench

Bu ürünlerin kullanıldığı yerler ve alanlar değişkenlik gösterebilmektedir. Oturma amaçlı kullanılan ve aynı zamanda görsel şölen yaşatan bench model olarak da değişmektedir. Çok farklı şekilde dekorasyon malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Özellikle aile yemeklerinin vazgeçilmezi olmaktadır.

Konsol ve Ayna

Yemek oda tasarımlarının en önemli olan iki ürünü mevcut olmaktadır. Bu ürünler konsol ve ayna olarak bilinmektedir. Bu iki ürünün genellikle kullanıldığı bölgeler aynı bölge olmaktadır. Ortama değişik bir hava katarak alanı daha da geniş göstermektedir.

Yemek Odası Takımı Fiyatları

Bu konuda kullanılacak olan takımlar ve ürün seçenekleri farklılaşmaktadır. Bundan dolayı yemek odası takımı fiyatları konusunda net bir bilgi vermek mümkün değildir. İçerik ne kadar artarsa fiyat seçeneği de o kadar artacaktır. Herkesin kolaylıkla alabileceği fiyat aralıkları Evaç marka ürünlerde bulunabilmektedir.