ÖZEL İCERIK

Aracın borcunu ödeyip yedieminden almaya gittiklerinde şok yaşadıklarını ifade eden Yadigar Çınar, arabasının Zonguldak'ta olmadığını öğrendi.

Yapılan incelemelerde Zonguldak Şoför ve Otomobilciler Esnafı Odası Başkanı Osman Bahar'ın İstanbul'da bir şahsa olan borcu karşılığında temlik verdiği öğrenildi. Yadigar Çınar kendi imkanları ile yaptığı araştırmalarda aracının İstanbul'a götürüldüğünü, orada aracın başka birine teslim edildiğini bu şahsın da aracı başka bir şahsa verdiğini, neticede aracının 4-5 kez el değiştirdiğini öğrendi.

Aracının şu anda kayıp olduğunu ifade eden Yadigar Çınar "Aracımın nerede ve kimde olduğu belli deği, 4 yıldır aracımızı arıyoruz bulamadık. Zonguldak'ta yakalanan ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün kayıtlarında yer alan otomobilimizin bizden habersiz İstanbul'a götürülmesi suçtur. Aracım şu an kim tarafından kullanılıyor? parçalandı mı parçalanmadı mı bilmiyorum" dedi.

Zonguldak İdari Mahkemesi'nde 12 Mayıs 2022'de görülen dava Aralık ayına ertelendi.


Diğer taraftan Osman Bahar'ın usulsüz bir şekilde yediemin otoparkından yaklaşık 100 aracı İstanbul'da bir şahsa teslim ettiği iddia edildi. Zonguldak İcra Müdürlüğü'nün haberi olmadan İstanbul Küçükçekmece İcra Müdürlüğü ile anlaştığı ve gece yarısı gizli bir şekilde Zonguldak'tan çıkarttığı iddia ediliyor.