AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar iyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'in "Bir milletvekili çıkarsınlar öpüp başlarına koysunlar" açıklamasına sert yanıt verdi.
Hamdi Uçar, Yavuz Erkmen ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Yavuz Erkmen Zonguldak'ta en son konuşacak insanlardan biridir. Kendisi 12 yıl mevcut iktidarın Zonguldak'ta bürokratlığını yaptı. Oradan ayrıldı başka bir partide aday adayı. Orası olmadı başka bir partiye geçti. Orası olmadı başka yere geçti.
Bize siyaseten akıl verecek kapasitede biri değil. Onun döneminde AK Parti 4'ü çok zorladı. O kendisi iyi bilir. Böyle pandemi de oldu. Sıkıntılı süreçte ve doğal afetlerde siyasi rant devşirme anlayışıdır. Oysa burada İYİ Parti'den aday olamayınca başka bir partiye geçecek ya da başka bir şehire gidecek. Zonguldak'ta yapılan çok güzel hizmetler var. Kendisi burada İl Başkanlığı yapıyor yapılan bu güzel hizmetleri takdir edebilir. Kendileri Zonguldak faydasına yararına bir iş yaptıkları yoktur onun için en son konuşacak kişidir. Çünkü geçmişte yaşadıklarımız ortadadır."