Karaman'a görevinde başarılar dileyen Şahin, meslektaşlarının il müdürlüğüne atanmasından memnuniyet duyduğunu belirterek "Başarılı olacağınıza inanıyoruz" dedi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman "Bu nazik ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Henüz odanıza üye değilim ama Ocak ayı itibari ile üyelik başvurumu yapacağım. Bugüne kadar mühendislik anlamında hastanelerde, kontrol ve teknik birimlerde görev yaptım.
Meslekten uzunca bir süre uzak kaldım ama sizlerden uzak kalmadım. 10 Kasım tarihi itibari ile müdürlük görevim Cumhurbaşkanlığı tarafından imzalandı. Bundan sonra sanayicimizle iç içeyiz. Bugünlerde piyasayı tanıma adına sizlerle olan birlikteliğimizi daha sıkı olması Temennisindez.
Sanayicimizin dertlerini kendi derdimiz gibi göreceğiz. Biz bundan sonra sanayici olacağız, sahada olacağız. Her zaman sanayimizin derdine deva olacağız olacağız" dedi.
Oda Şube Başkanı Birhan Şahin ise" Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Bu görevde başarılı olacağınıza inanıyoruz. Zonguldak bu ülkenin ilk ağır sanayi kentidir. Zonguldak için Sanayi çok önemli. Zonguldak'ı geriye gidişi sanayide tek yönlü kömüre bağlı oluşundan kaynaklanıyor.
Sanayi müdürlüğüne sizin gibi makine mühendisi meslektaşımızın atanmasına ziyadesiyle memnun olduk. Kamuda liyakatın tartışıldığı bugünlerde görevimizi layıkıyla yapacağınıza başarılı olacağınıza inanıyoruz" dedi.