Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi takımlarından temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü transfer sezonunu açtı. Diyana Parskova yuvada kaldı. MFA Zonguldak Spor Kulübü'nde geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen başarılı libero Elif Pars (Diyana Parskova) ile sözleşmemizi yeniledi.

MFA Zonguldak Spor Kulübü transferin ardından "Deneyimli oyuncumuza, kulübümüzdeki 2. sezonunda başarılar dileriz" açıklaması yaptı.

Elif PARS Kimdir?
Yaş: 23
Boy: 1.65
Pozisyon: Libero
Kariyer:
2014-2018 Vakıfbank Spor Kulübü
2018-2019 Yeşilyurt Spor Kulübü
2019-2020 Büyükçekmece Spor Kulübü
2021-2022 MFA Zonguldak Spor Kulübü

GEÇTİĞİMİZ SEZON YARIM KALAN İŞİNİ TAMAMLAYACAKR

Geçtiğimiz sezon grubunda ilk 2'ye kalan MFA Zonguldak Spor Kulübü 1.Lige yükselme final maçlarında elenerek 1.lig hayallerini önümüzdeki sezonlara bırakmıştı. Geçtiğimiz sezon yarım kalan işini tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Diyana Parskova attığı imzanın ardından "transferi sonrası yaptığı açıklamada, "MFA formasıyla, Zonguldak taraftarları ile yeni sezonda tekrar birlikte olacağımız için heyecanlı ve mutluyum. Bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağımıza ve kulübümüzün başarılı olması için sonuna kadar mücadele edeceğimize inancım tam. Hedefimiz birinci lig. Yeni sezonda herkese sağlık ve başarı diliyorum." ifadelerini kullandı.