AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kent merkezinde daha önceki dönemde yanlış yapılan işlerin düzelttiğini ifade etti.
Muharrem Akdemir'in 50 yıllık altyapıyı yaptığını sürekli dile getirdiğini ancak eksik ve yanlış yapıldığını belirten Başkan Tosun, "Başkanımız yanlış yapılan işleri düzeltiyor" dedi.
Başkan Tosun, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
"Zonguldak'ın kent merkezinde hummalı bir alt yapı çalışması yapılıyor. Amelebirliği Hastanesi yolu başta olmak üzere birkaç noktada Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan göreve gelir gelmez yağmur suları, atık sular olmak üzere altyapı çalışmalarına hız verdi. Altyapı çalışmalarını yaparken ister istemez yollar bozuluyor ve kapanıyor. Vatandaşlarımız biraz sabredecek, bunları yapacağız. Yaptık diyenleri gördük. Demek ki hiçbir şey yapılmamış. Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan çalışıyor. Boru bağlantıları yapıldıktan sonra çalışmalar tamamlanacak. 10 yılda yapmamışlar, yaptık dediler. Biz geldik, biz yapıyoruz. Atık sular ile kanalizasyona bağlanmış bunlar ayrılıyor. Demek ki geçmişte yanlış yapmışlar."