Zonguldak'ta Yayla Mahallesi Tepe Sokak'ta tek katlı müstakil bir evde yangın çıktı. Ev kullanılmaz hale gelirken evde kimsenin olmayışı rahat bir nefes aldırdı. Ancak yapımı devam eden yol çalışması nedeni ile araç trafiğine kapalı tutulan sokağa itfaiye aracı giremeyince sokağın etrafında dolaşmak zorunda kaldı. Acil durumlara engel olan çalışmalara ise vatandaşlar tepki gösterdi.

Geçtiğimiz gece Tepe Sokak üzerinde tek katlı müstakil bir evde klimadan kaynaklı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yol çalışmasından dolayı kapalı olan sokağa giremeyince alt yola girerek mesafeyi uzattı. Soğutma çalışmasının son anda yapıldığı alevlere müdahale edilirken yangın kontrol altına alındı. Ancak sokak üzerinde yol çalışması nedeni ile kapalı olan ve araç girişine engel olan yola vatandaşlar tepki gösterdi.

YANGIN GÜNDÜZ OLSAYDI EV KÜL OLURDU

Tepe Sokak da müstakil evde çıkan yangın gece saatlerde olması ve olası bir facianın önüne geçmesi vatandaşları rahat bir nefes aldırdı. Kapalı tutulan yola gire man itfaiye ekipleri zaman kaybı yaşayınca vatandaşları çileden çıktı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Yangın Allah'tan gece oldu. Ya gündüz olsaydı? Ev adeta küle dönerdi. Evde kimsenin olmayışı rahatlattı ancak bu sokakta yol çalışması nedeniyle acil geçiş üstünlüğü olan araçlar giremediği zaman büyük sıkıntı oluyor. Sokak'ta devam eden çalışmaların hızlanıp trafiğe yeniden açılması için illa bir kişinin ölmesi mi gerekiyor" diye konuştu.