Ayrıca Walt Disney Company, Microsoft ve New York Times gibi global şirketler de Wordpress alt yapısını kullanan şirketler arasında bulunuyor. Wordpress hosting ise; Wordpress alt yapısı ile kurulan bir sitenin sunucusunun; yazılımsal ve donanımsal kaynaklarının özel olarak optimize edilebilmesini sağlıyor. Wordpress Hosting Hizmeti Neden Tercih Edilmeli? Wordpress ile kurulan web sitelerinin kaliteli bir hosting ile desteklenmesi gerekiyor.

Wordpress hosting hizmetinin önemi ise şu şekildedir:

• İnternet siteleri kaliteli bir hosting ile pekiştirilmez ve doğru optimize edilmez ise işlevsellik problemleri ortaya çıkabilir.

• Sitede bulunan belirli ögeler doğru ve düzgün bir biçimde yüklenmeyebilir.

• Web sayfalarının yükleme süreleri uzayabilir veya sitenin erişebilir olmasına kısıtlanabilir.

Tüm bu sorunlar ziyaretçilerin sitede kısa vakit geçirmelerine neden olabiliyor. Ayrıca bu doğrultuda da trafik ve satış oranları da düşebiliyor. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak ve işi profesyonel bir şekilde yönetmek için ise Worpress hosting hizmeti almak gerekiyor.

Wordpress Hosting Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

WordPress hosting hizmeti alırken; hızına, uptime oranına, güvenliğine ve güncelleme gibi özellikler üzerinde nasıl bir fark yaratabileceğine dikkat etmek gerekiyor. Bu gibi özellikler, mevcut site için hosting paketi seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.

Wordpress Hosting Nasıl Alınır?

WordPress.com üzerinden ücretsiz bir blog oluşturulduğunda sitenin adresi siteadı.wordpress.com şeklinde görünüyor. Bu adres profesyonel bir izlenim bırakmayacağı için de özel bir domain alınması gerekiyor. Domain ve hosting blogun temeli olarak kabul ediliyor.

Sitenin alan adı için bir domain alınması, içeriklerin depolanacağı alana ve gerekli olan teknolojiye sahip olması için de bir hosting planına ihtiyaç duyuluyor. Hosting paketleri ise site içerisinden kolayca seçilebiliyor ve profesyonel bir görünüme kavuşmak kolaylaşıyor. Bu gibi üstün teknolojideki paketlere Hayalhosting firması üzerinden alabilir veya daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Wordpress Hosting Fiyatları

Wordpress hosting hizmeti fiyatları, mevcut paketin içeriğine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bu alanda site ihtiyacı göz önünde bulundurulduğunda mevcut paket ve bu doğrultuda da fiyatlar netleşmiş oluyor. Siz de en kaliteli hosting hizmetini uygun fiyatlar ile almak isterseniz, web sitesini anında ziyaret edebilirsiniz.