Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, İlçe Sekreteri Yaşar Tiryaki, İlçe Saymanı Esra Koçak, İlçe Başkan Yardımcısı Gül Paşa Yeşilyurt ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. KGD Başkanı Mustafa Emen, ilçe Başkanı Sarıal ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek teşekkür etti. Emen, "Değerli Kilimli İlçe Başkanımız Sayın Erol Sarıal ziyaretimize geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. 27 Nisan'da yaptığımız kongreden sonra ziyaretlerimizi de başlattık. Sağ olsun iade-i nezaket ziyaretinde bulunanlar oluyor ve onlardan bir tanesi de Sayın Erol başkanımız. Kilimli'de çalışmalarını takip ediyor ve izliyoruz. Güzel işlere imza atıyor. Ben kendisine ve yönetim kurulu üyelerine bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal ise konuşmasında, "Karaelmas Gazeteciler Derneği kurulduğundan bugüne adından bölgemizde çok söz ettiren bir dernek, hatta ulusal düzeyde etkinliklere imza atmış bir dernektir. Çalışmalarını sürekli yakından takip ediyoruz. Kongre de yeni yönetim kurulu göreve başladı ve Sayın Başkanımız Mustafa Emen'e hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bundan sonra da Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin yönetim kurulu ve tüm bağlı gazetecilerin Zonguldak'ın gözü kulağı dili olmaya devam edeceklerine inanıyoruz ve görevlerinde başarılar diliyoruz, hayırlı olsun başkanım" dedi.

ÖNCE VELİ AĞBABA SONRA KEMAL KILIÇDAROĞLU GELİYOR

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın Yarın (Cuma) Zonguldak'ı ziyaret edeceğini belirterek, " Yarın Veli Ağbaba geliyor Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak'a. Daha sonra da Haziran ayında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Çaycuma Belediyemizin yapmış olduğu tesislerin açılışına geliyor ve bir günlük ziyaret olacak. Biz de ziyaretlerde hazır bulunacağız" diye konuştu.

Ağbaba'nın ziyaret programı ile ilgili de bilgi veren Başkan Erol Sarıal, "Sayın Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba partimizin iç çalışma programı ile ilgili sunumlar alacak, toplantılar yapacak. Bunlar içinde ilçe başkanları da olacak, ilçe eğitim sekreterleri, ilçe sekreterleri, bilişim sorumluları, il kadın ve gençlik kolları, il eğitim koordinatörleri ile bir günlük bir çalışma ziyareti yapacak" şeklinde konuştu.