Zonguldakspor'a Samsunspor'dan 55 futbol topu karşılığında transfer olan ve kendisini kısa sürede ispat ederek ilk 11'in değişmezi olan Ercan Coşkun Zonguldakspor'da 2 şampiyonluk yaşadı, yaşattı. Zongludakpor'dan Menemenspor'a transfer olan, ardından Ümraniyespor'a transfer olan Ercan Coşkun Elmas TV'de Ender Yüksel'in hazırlayıp sunduğu, Resul Kumaş'ın yorumculuğunu yaptığı Spor Kritik programına telefonla bağlandı. Ümraniyesporlu futbolcu Ercan Coşkun, "Ben ilk profesyonel hayatıma Zonguldak'ta adım attım ve ekmeğimi oradan kazandım" dedi.

"BİR TANE ZONGULDAKSPOR VAR"

Kendisi için Zonguldakspor'un çok özel olduğunu belirten Ercan Coşkun, "profesyonelliğe adım attığım takım. Zonguldakspor'u övmek için kelimeler yetmez. Ben buradan Zonguldak halkına ve camiasına sesleniyorum; Zonguldakspor'a sahip çıksınlar. Bir tane Zonguldakspor var. Ben Barış hocaya ve ekibine inanıyorum. Daha iyi yerlerde olacaklardır. Kulübün bir başkanı var; Hakan Hürfikir ve Şükrü abimiz ne yapacaklarını iyi bilirler. Kimsenin bu durumdan şüphesi olmasın. Zonguldakspor daha iyi yerlerde olacaktır." dedi.

"ÜST LİGLERDE OYNAMAYI HERKES İSTER"

Geçtiğimiz hafta attığı golle Tuzlaspor karşısında takımını galibiyete taşıyan Ercan Coşkun golün hikayesini anlattı. Ercan, "Külübümüzün fotoğrafçısı maç öncesinde bana 'Sen bu maçta gol atacaksın' dedi. Bende inşallah abi dedim. Çok umudum yoktu. Gol attıktan sonra ona bakıp, 'Sen söylemiştin' dedim. Adamın içine doğdu. Takımım da 3 puana layık oldu. Önemli olan gol atmak değil, Ümraniyespor'un iyi yerlerde olması. Sözleşmem burada 1 yıllık. Üst liglerde oynamayı herkes ister. İlerleyen süreçlerde üst ligler olursa bana yardımcı olacağına inanıyorum" dedi.

ŞEHİT MADENCİ FORMASI ALARAK DESTEK OLACAK

Ercan Coşkun Şehit Madenci Forması alarak kulübe destek olmak istediğini belirterek şöyle konuştu: "Miktarını buradan söylemem doğru olmaz. Hakan Hürfikir başkanımızla da görüşüyorum. İnşallah destek vereceğim Zonguldakspor'a..."

"ZONGULDAKSPOR'U ZİYARETE GELECEĞİM"

Ercan Coşkun takımın küme düşmesinin söz konusu olmadığını belirterek "Zonguldakspor Kulübü'ne güveniyorum. Köklü bir camia. Şuan ki takım düşme olayını kafalarına takmasınlar. Bizim zamanımızda da dediler bu takım küme düşer diye. Ama biz elimden geleni yaparak daha iyi yerlere getirdik. Şimdi forma giyen arkadaşlarımızda yapacaklardır. Lig bitmeden Zonguldakspor'u ziyaret etmeye geleceğim."