Son günlerde herkesin dilindeki uygulama olan ve pek çok erkeğin planları arasında olan saç ekimi deyince akla gelen ilk isim şüphesiz ki Uğur Öztürk. 2007 yılında İstanbul Fatih'te kurduğu klinikle "saç ekimi ve estetik "konularında hizmet vermeye başlayan ünlü iş insanı bugün Dünya'nın pek çok yerine yayılmış bir saç ekim ve estetik merkezlerine sahip. Tüm bu başarıların mimarı olan Uğur Öztürk kimdir? Uğur Öztürk kaç yaşında. Uğur Öztürk hakkında tüm bilinmeyenler

Uğur Öztürk Kimdir?

Plastik cerrahi alanına giren saç ekimi, saç yoğunluğunun azaldığı yerlere enseden ve başka bölgelerden alınan kıl köklerinin uygulanması esasına dayanır. Ve saç ekimi deyince de aklımıza sektöre uzun yıllarını vermiş Uğur Öztürk gelmektedir. 2007 yılında İstanbul Fatih'te kurduğu klinikle saç ekim ve estetik hizmeti vermeye başlayan Uğur Öztürk, bugün Dünya'nın pek çok yerine yayılmış bir şube zincirine sahiptir.

Uğur Öztürk Saç Ekimi İşlemleri Konusunda Bazı bilgiler verdi

Uğur Öztürk'e göre saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en çok merak ettiği konu saç ekimi işleminin ne kadar sürdüğüdür. Bu konuda tecrübelerini paylaşan Uğur Öztürk, saç ekim işleminin süresi konusun da ekilecek greftlerin sayısının ve kullanılacak tekniğin belirleyici olduğunu belirtir. Öztürk'e göre, saç ekim işlemi ortalama 8 ile 14 saat arasında sürmektedir. Bu sürenin uzunluğu düşünüldüğünde işlemin ne kadar ciddi bir işlem olduğunun belirten Uğur Öztürk, saç ektirmeyi düşünenlerin saç ekim merkezi seçiminde uyanık olması gerektiğini vurgular. Yanlış seçim, istenmeyen sonuçlar doğurma riski taşıyacaktır diyen Uğur Öztürk bu anlamda Vatanmed'in farkını şöyle açıklar:

Uğur Öztürk'e göre neden Vatanmed

Uğur Öztürk tarafından 2007 yılında kurulan Vatanmed, 15 yıllık tecrübesiyle çağa ayak uyduran, gelişmeleri takip eden ve sürekli kendini geliştiren profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. Uğur Öztürk bu konuda şunları söyler: "Bilindiği üzere vaka sayısı, profesyonelliğin artmasında çok etkilidir. Bu anlamda biz, Türkiye'de hatta Dünya'da en çok uygulama yapan klinikler arasına girmekteyiz. Bunda profesyonel kadromuzun etkisi ilk sırada. İkinci sıra da yaygın şube ağımız. Başta Türkiye (İstanbul) olmak üzere Bosna, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, İtalya, Irak (Kerkük, Duhok), Fildişi Sahilleri, Somali, Kenya ve Meksika'da toplam 15 şube ile hizmet vermekteyiz. Bu şu demek. Türkiye'ye gelme imkanı olmayanların ayağına hizmet götürüyoruz. Bu da elbette bizim başarımıza yansıyor".

Uğur Öztürk'e göre Türkiye neden saç ekimi tercihinde 1. Sırada?

Vatanmed seo'su Uğur Öztürk'e göre saç ekimi yaptırmak isteyenler için Türkiye tam bir cennet. Hem uygun fiyatlı saç ekimi hizmeti hem de Türkiye'nin doğal güzelliklerini görme isteği yabancı hastaların tercihlerinin ilk sırasına Türkiye'yi koymaktadır.

Öztürk bu konuda Vatanmed üzerinden fikirlerini şöyle açıklamaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı işlemlerimiz ve diğer firmalara göre ekonomik fiyat politikamız bizi Dünya piyasasında öne çıkarmaktadır. Ayrıca Vatanmed olarak yaptıkları tüm işlemlere tüm şubelerde geçerli garanti belgesi verdiklerini de belirtir ve bunun güven temin etmede çok etkili olduğunu vurgular.

Eğer siz de profesyonel, başarılı ve uygun fiyatlı saç ekimi beklentisindeyseniz ilk tercihiniz Vatanmed olmalı...