Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın himayelerinde Afyonkarahisar'a giden Zonguldak Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği üyeleri Vali Tutulmaz'ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ziyarette; Vali Mustafa Tutulmaz'a "Afyonkarahisar'da bıraktığınız eserlerden bir tanesini de İsmet İnönü Parkı'na şehitlerin resimlerinin yer aldığı platformu yaptırarak Zonguldak'ta da iyi bir iz bırakmış olursunuz" önerisinde bulundu. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Şehit ailelerinin isteğini düşüneceğini söyledi. Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, 3 günlük Afyonkarahisar gezisi için Vali Mustafa Tutulmaz'a teşekkür ettiler.

YORULMAZ: "SAYENİZDE CUMHURİYETİN KAZANILDIĞI TOPRAKLARDA DOLU DOLU ÜÇ GÜN GEÇİRDİK"

Afyonkarahisar'da çok iyi karşılandıklarını ve ağırlandıklarını belirten Mustafa Yorulmaz, "Sayenizde Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar dolu dolu üç gün geçirdik. Afyonkarahisar'da bıraktığınız izleri ve eserleri yerinde gördük ve çok mutlu olduk. Afyonkarahisar'da bıraktığınız eserlerden bir tanesini de İsmet İnönü parkına şehitlerin resimlerinin yer aldığı platformu yaptırarak Zonguldak'ta da iyi bir iz bırakmış olursunuz" dedi.

TUTULMAZ: "ŞEHİTLER VE GAZİLER BAŞTACIMIZ"

Şehit ailelerinin ve gazilerin Afyonkarahisar'dan mutlu dönmesinden dolayı kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, "Afyonkarahisar, şehit ailelerinin ve gazilerin mutlaka görmesi gereken bir ilimiz. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar ünvanı olan Afyonkarahisar'ı beğendikleri için ben de çok mutlu oldum. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ın İsmet İnönü Parkı'nda şehitlik resim platformu isteğine bakacağız. Şartlar oluşursa başkanımın isteğini yerine getiririz" dedi. Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Vali Mustafa Tutulmaz'a teşekkür plaketi verdiler.