Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu, ekmeğe yapılan zammın Vali Mustafa Tutulmaz'ın girişimleriyle zammın durdurulmasına sevindiğini belirterek Vali Tutulmaz'a teşekkür etti.

Vali Tutulmaz'ın tutumunun kentteki yöneticilere örnek olmasını dileyen Topaloğlu "Zonguldak Belediyesi suya yapmış olduğu 2(iki lira) Her ay faturadan kesilecek sayaç bakım bedelini iptal eder mi?" dedi.

Ali Topaloğlu, ekmek zammını durduran tedbir kararı ve Vali Tutulmaz ile ilgili şu paylaşımı yaptı;

"ZONGULDAK VALİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ !

Zonguldak Esnaf Odaları tarafından, Ekmeğe yapılan zammın iptali için vermiş olduğu çaba ve bu çabanın Biz Tüketiciler Lehine sonuçlanması bizleri mutlu etmiştir. Hiç bir haklı gerekçesi olmayan bu keyfi zam konusunda tutum alan Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz'a Zonguldak'ta yaşayan Tüketiciler adına Teşekkür ediyoruz.

Umarım bu tavır, diğer kamu görevi yapan yada keyfi zam yapan ticaret erbabına örnek olur, Mesela Zonguldak Belediyesi suya yapmış olduğu 2(iki lira) Her ay faturadan kesilecek sayaç bakım bedelini iptal eder mi? Esnaf ve Ticaret erbabımız keyfi zam yapmaktan vazgeçer mi? Sayın Valimizin bu tutumu umarım her kesime örnek olur."