Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Kapuz Plajı'nda yaptığı hizmetleri anlatması üzerine "Utanmasa 'Zonguldak'a denizi ben getirdim' diyecek" diye yorum yaptı.

Ebru Uzun'un açıklaması şöyle:

"Sayın Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kapuz Plajında şezlong ve şemsiyenin paralı olmasına gelen tepkiler üzerine ''Siz dua edin de biz orayı restore ettik de halka kaliteli bir şekilde sunduk, sizde plaja gitmeyi öğrendiniz '' demiş. Bu eleştirileri duyunca gülesi geliyormuş. Bu açıklamayı duyunca bizleri de bir gülme aldı. Mensubu olduğu partinin Genel Başkanı da 'Bizden önce evinizde buzdolabı yoktu ,ambulans yoktu diyerek aklımızla alay etmişti. Sayın Başkanda utanmasa ,denizi Zonguldak'a ben getirdim diyecek.

Muhteremler öyle eril bir dil kullanıyorlar ki, sanki sorumlulukları dahilinde işlerini yapmıyorlar da ,lütufta bulunuyorlar.

'Bir çivi çakmayanlar' diye sürekli CHP dönemine atıfta bulunan Başkana şunu söylemek isterim ;CHP döneminde Kapuz Plajı tüm Karadeniz'in mavi bayraklı yedi plajından biriydi. Zonguldak'ta ise tek mavi bayraklı plajdı. Bırakılan bu sağlıklı ortamı bile korumayı beceremediniz ,plajda ki ağaçların dibine kapladığınız betonu, restorasyon diye milletin kafasına kakıyorsunuz.

Hep böyle CHP dönemi kötüleyerek başkanlık yapacaksanız niye aday olduğunuzu ve söylemlerinizi gözden geçirin. Milletvekilleriniz ve İl Başkanınız başta olmak üzere, sürekli Zonguldak halkına parmak salladınız. Belediyeyi AKP'ye vermezseniz hizmet göremezsiniz dediniz. 20 yıldır bu şehre bir çivi çakmayanlar sizlersiniz .

Bugün yapmaya çalıştıklarınız çok geç kalmış hizmetler ,şuursuz açıklamalarınızdan vazgeçin."