Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözen, Lavuar Alanı'ndaki otoparkı sert bir dille eleştirdi.
Otopark ücreti olarak 8 TL ödendiğini belirten Mustafa Sözen "Bize layık görülen bu mu? Vizyonsuzlar görgüsüz sorumsuz yeteneksiz beceriksizler" diye eleştiride bulundu.

Prof. Dr. Mustafa Sözen'in paylaşımı şöyle:
"Zonguldak'ta trafik büyük bir sorun, pek çok yerde olduğu gibi. Merkezdeki en büyük otopark burası. Merkeze arabayla inerseniz arabanızı buraya bırakmak zorundasınız ve bunun için 8 TL para ödüyorsunuz. Bunun karşılığında size layık görülen ortam bu. Kışın çamur ve su içinde, yazın toz toprak içinde. İnsana verilen en ufak bir değeri hissetmeniz mümkün değil. Hatta mecburiyetinizin buradan sorumlu olanlara verdiği inanılmaz bir aymazlık ve küstahlık söz konusu. Eminim bize burayı bile çok görüyorlardır. Buraya arabamı her bırakmak zorunda kaldığımda aşağılandığımı, bana avaz çıktığı kadar bağırarak küfredildiğini hissediyorum. Bize layık görülen, reva görülen hayat bu. Burası 20 yıldır hiç daha iyi olmadı. Herkes suçlu. Sorumlu kim bilmiyorum (Belediye Valilik?) Ancak buna layık değiliz. Utanç verici, aşağılayıcı. Her seçimde adaylar buraları buraları cennete çevireceğine dair projeler, kitapçıklar, vaatler yağdırır ama durum budur. Utanç verici, utanç verici, utan verici. Bundan sorumlu olanlar kör, kötürüm, yatalak falan olmalı. Ya da hayatlarında hiç daha iyi bir ortamda yaşamamış görgüsüz, vizyonsuz, sorumsuz, yeteneksiz, beceriksizler."

gevezelik-yapiyor-talebini-yazili-olarak-bildirebilirdi
'Gevezelik yapıyor. Talebini yazılı olarak bildirebilirdi'