Uşak'a geçit vermeyin!

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Çarşamba günü sahasında 14.00'da oynayacağı Utaş Uşakspor maçının hazırlılarını tamamladı, maç saatini bekliyor.

Deplasmanda alınan 3-0'lık Şanlıurfaspor yenilgisiyle morali bozulan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcular bu yenilgiyi unutturmak ve çıkışa geçmek için Utaş Uşakspor ile oynanacak maça büyük önem veriyor. Cumartesi ve Pazar günü yapılan yorucu idmanların ardından Pazartesi gününü dinlenerek geçiren ve Corona Virüs testi olan kırmızı-lacivertli ekip Salı günü ise Fener Sahası'nda teknik taktik çalışması yaptı.

Teknik Sorumlu Barış Şeref ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta özellikle futbolcularına Utaş Uşakspor maçında uygulatacağı taktik konusunda bilgi verdi. Zaman zaman oyunu durduran Barış Şeref 90 dakika boyunca taktikten taviz vermemeleri konusunda futbolcularını uyardı.

RAKİP PLAY-OFF, ELMAS KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

Rakip Uşakspor 44 puanla 7'nci sırada bulunurken play-off barajı ile arasında yalnızca 4 puan bulunuyor. Uşakspor'un hedefi play-off. Temsilcimiz Zonguldakpor ise ligin geri kalan maçlarına daha rahat çıkabilmek için Uşakspor maçında 3 puan parolasıyla çıkacak.

HAKEMLER ANKARA'DAN GELİYOR

MHK Zonguldakpor ile Utaş Uşakspor arasında oynanacak maçta Ankara Bölgesi Klasman hakemlerinden Alper Akarsu'yu atadı. Akarsu'nun yardımcılıklarını ise yine Ankara Bölgesi'nden Klasman Yardımcı Hakem Mehmet Dura ve yine Ankara'dan Buğra Can Semercioğlu'nu görevlendirdi. Maçın 4'üncü hakemi olarak ise Burak Demirkıran olarak açıklandı.