Vatan Partisi Heyeti Zonguldak İl Başkanlığı, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'inde konuşmacı olarak katılacağı 30 Ocak tarihinde yapılacak olan Üretim Devrimi Kurultay çalışmalarını büyük bir hızla yürütüyor.

Zonguldak esnafını adım adım gezen Vatan Partisi İl Başkanı Av. Gökhan Yılmaz ve beraberindeki heyet Zonguldak esnafından çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Vatan Partisi İl Başkanı Gökhan Yılmaz, " Bu ziyaretlerde Zonguldak esnafı ile aynı görüşte olduğumuzu bir daha gördük. ithal kömür değil, Zonguldak'ın altındaki kömürü çıkaracağız. Zonguldak'ta bir an evvel üretime geçmek gerektiği konusunda Zonguldak halkı ile aynı fikirdeyiz. Bu vesile ile Kurultayımız Zonguldak Halkından büyük ilgi görüyor."

Çalışmalar destek için Zonguldak'ta bulunan Merkez İşçi Sendika Bürosu Başkanı Hüseyin Karanlık, "Bu çalışmada Zonguldak halkının kömürüne sahip çıktığını görüyoruz. Kömürü çıkarmanın Türkiye'nin gündemine girmesini ve Vatan Partisinin bu konudaki çalışma ve çabalarını taktirle karşılıyor."

Vatan Partisi Öncü Kadın Zonguldak İl Başkanı Birsen Ayaroğlu ise, "Şimdiye kadar hiçbir olumsuz tepki almadık. Tam tersi çok olumlu tepkiler alıyoruz. Ve bu çalışmalardan dolayı herkesten tebrikler alıyoruz." Dedi.

30 Ocakta AKM'de ve Saat:14 te yapılacak olan "Kömürde Üretim Devrimi Kurultayı'na GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Esnaf Sanatkarlar Odasını temsilen Alpaslan Küçük, TTK eski yöneticilerinde Necdet Biçer, Rödovans Saha İşletmecisi Alaattin Kurnaz da konuşmacı olarak katılacak.