354 oy alarak yeniden Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi'nin Olağan Kongresini kazanan mevcut başkan Ercan Şehri, karşısına aday çıkan Kooperatifin Müdürü Uğur Altun için konuşmak istemediğini belirterek, 'yaptığım iyiliğin karşılığı bu olmamalıydı' dedi.

Kongreyi değerlendiren ve Müdürümüz Uğur Bey'in akıbetine yönetim kurulumuz karar verecek diyen Ercan Eehri; "Kongremizi yaptık teşhir işlerini hallediyoruz ve imza yetkisini alacağız. Başkan, başkan yardımcısı ve diğer görevlendirme işlerimizi halledeceğiz. Böyle yolumuza devam edeceğiz. Bütün arkadaşlarımıza daha hızlı bir şekilde Kredi vermeye çalışacağız. Bize oy veren vermeyen beni ilgilendirmez. O onların takdirleridir saygı ile karşılıyorum. Onları daha ön plana alıp Kredi vereceğim ve onları da kazanmaya çalışacağım.
Uğur arkadaşımız bir senedir çalışıyormuş haberim yoktu. Uğur'un çalıştığını ve aday olduğunu bayramdan 1 hafta önce öğrendim ve çok şaşırdım şoka girdim. Biz de 20 günlük bir çalışmayla o kadar oy aldık. Fazla da çalışamadık. Bir de arkadaşların güveni bana tamdı ve sen şapkanı koysan alırsın sıkıntı yok başkan dedikleri için çoğu da denize gittiler ve oy kullanmadılar. Biz de fazla yüklenemedik. Müdürümüz Uğur Bey'in akıbetine yönetim kurulumuz karar verecek benim tek başıma karar verme yetkim yok" dedi.