Belediye Başkanı Bektaş, "Huzur içinde bir bayram geçirdik ve hiçbir şey de olmadı. Allah'a şükürler olsun. Bayram haftası süresince vatandaşlarımız tarafından Kozlu sahilimiz gerçekten çok yoğun bir ilgi gördü. Temizlik konusunda ufak tefek sıkıntılar yaşansa da gerekli dersi çıkardık" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Kozlu sahilinde çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması yapıyoruz. Kozlu'da yeşille maviyi birleştirmeye çalışıyoruz inşallah. Bir de eski çöp alanında tahkimat yaparsak Kozlu Türkiye'nin en iyi sahillerinden biri olacaktır" diye konuştu.

Başkan Ali Bektaş, "En son yaşadığımız sel felaketinde Kozlu alt yapımızda sıkıntılar meydana geldi" dedi. Bektaş ayrıca Kozlu yolunda önceden hep şiddetli yağmurlarda sel olduğunu ancak artık o sorunu da hallettiklerini ifade etti.

Ali Bektaş, "Kozlu'da dere ıslahımız bitirilecek, kapalı spor salonumuz yapılacak, mahallelerimizin doğalgazdan kaynaklanan tüm mahalle yollarını asfaltlayacağız.Yeşil alan konusunda Zonguldak'ta en fazla yeşil alan sahibiyiz. Mahallelerimizde 14 yetim çocuk için oyun parkı kuracağız. Halı saha sayımızı arttıracağız, vatandaşımız artık dinlensin. Hele bu pandemiden sonra hiçbir şeyin yaşamdan daha önemli olmadığını ancak anladık Bir de insanlarımız daha rahat Yaşasın diye yaşam koşullarını iyileştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Mali konuda elbette sıkıntı yaşamıyor değiliz ancak açılmayacak diye bir şey yok Allah'ın izniyle bakanlarımızın yardımı ve milletvekilimizin desteği ile bu konuyu çözmek için epey bir yol aldık. Kozlu halkı bize güvensin Kozlu"yu gittikçe geliştiriyoruz daha da yaşanabilir bir hale getireceğiz Çok güzel projelerimiz var ve o projelerimizi çizdirdikten sonra kamuoyuna açıklayacağız inşallah" dedi.