Şarkılarıyla Türkiye'de de ilgi gören Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı, özellikle "Azerbaycan-Türkiye" şarkısıyla Türk hayranlarından beğeni topladı. Yaşa Azerbaycan, Qemli Qemli, Yar Bilsin gibi şarkılarla müzik dünyasında kendisine bir yer edinen ünlü şarkıcı, sosyal medya ve müzik paylaşım platformlarında da ilgi görüyor.

Türk hayranlarının ilgisini çeken "Azerbaycan-Türkiye" şarkısıyla ön plana çıkan Nurlan Ordubadlı, "Biliyorsunuz Türkiye ile Azerbaycan iki devlet tek millettir. Bu nedenle Türkiye'nin benim için çok önemli olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle Azerbaycan Türkiye dostluğuna dair bir şarkı yapmak istedim. Her iki kültürün de bir zincirin halkaları gibi birbirine bağlı olduğunun farkındayım. Bu nedenle Azerbaycan-Türkiye şarkım müzik kariyerimdeki en özel çalışmalarımdan biri oldu." ifadelerinde bulundu.

"Türkiye ile İki Devlet Tek Milletiz."

Azerbaycan'ın Türkiye ile çok özel bir geçmişi bulunduğunu vurgulayan Nurlan Ordubadlı, "Türkiye ile iki devlet tek milletiz. Geçmişimiz ve kültürümüz birbirine sıkıca bağlı. Eserimin Türk hayranlarım tarafından beğeniyle karşılanması, bu nedenle beni çok mutlu etti. Şarkım, Azerbaycan'da popüler oldu. Bunun yanı sıra Türkiye'de de aynı ilgiyi elde etmesi, gerçekten tarif edemeyeceğim bir duygu içerisinde olmamı sağladı." sözleriyle Türk-Azeri dostluğunun altını çizdi.

"Eserimin Türkiye'de Dinlenmesi Beni Çok Onurlandırdı!"

Eserleri birçok sosyal medya platformunda gündem olan Nurlan Ordubadlı, Türkiye'de de Azerbaycan-Türkiye şarkısının dinlenmesinden dolayı gururlandığını ifade etti. Sosyal medya hesaplarından da Türk hayranlarının olumlu yorumlarıyla karşılaştığını belirten ünlü şarkıcı, "Türkiye tüm Azeriler için çok önemli. Biz kardeş milletiz. Bu nedenle şarkılarımın Türk hayranlarımın ilgisini çekmesi, Türkiye'de dinlenmesi oldukça güzel bir his. Böyle bir seviyeye eriştiğim için mutluyum. Demek ki doğru yoldayım, Türk-Azeri dostluğunu çok özel bir şekilde vurgulayabilmişim. "sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.