Zonguldakspor yönetim kurulu 1992 yılında TTK Kozlu Müessesesi'nde meydana gelen grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 madencinin adını yaşatmak ve kulübe gelir amaçlı Şehit Madenci formaları bastırdı. 263 şehit madencinin isimlerinin yazılı olduğu formalar satışa çıktı.

Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan'ı Ereğli'de bulunan sendika binasında ziyaret ederek isminin yazılı olduğu madenci forması hediye ettiler. Kulüp yetkilileri Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş'ın isminin yazılı olduğu formayı da kendisine teslim edilmek üzere başkan Ercan'a verdiler. Ercan Şehit Madenci formaları konusunda destek olacağını söyledi.

ERCAN: "İNŞALLAH TAKIMI İYİ YERLERDE GÖRÜRÜZ"

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan: "Zonguldakspor şehrin güzide takımı. Gönül isterdi ki Zonguldakspor geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine 1. Lig'de mücadele etsin. Zonguldak halkı, çocuğuyla beraber pandemi ortamından da kurtulup komple stadyumda takımımızı destekleyelim. Sayın başkan ziyaret etti. Bizde ERDEMİR çalışanları üzerinden sesimizi duyurmaya çalışacağız. Elimizden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışacağız. İnşallah yapmış oldukları destek amacına ulaşır ve takımı güzel yerlerde görürüz. Şehrimize güzellik ve umut katarlar inşallah." dedi.

HÜRFİKİR: "İNŞALLAH BU BİR ÖRNEK TEŞKİL EDER"

Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ise ziyarette şunları söyledi: "Bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta destekte bulunacaklar. Metin Başkan'ın yaptığı bu çalışma diğer sendikalara ve ilçelere de bir örnek teşkil eder"