Zonguldakspor'un eski futbolcusu, Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen, TRTspor'da yayınlanan Stadyum Programı yorumcusu, Zonguldak çocuğu Tümer Metin geçtiğimiz hafta Zonguldakspor'un şehit madenci formalarını programda tanıtmış ve 150 forma satın alarak destek olmuş, güzel temennilerde bulunmuştu.

Tümer Metin Zonguldakspor'da futbol oynadığı dönemde giydiği kırmızı-lacivertli formayı çerçevelettirerek astığı duvarın önünde satın aldığı 150 formadan birini giyerek Zonguldakspor caimasına mesaj gönderdi. Tümer herkesin forma alarak Zonguldakspor'a destek olması temennisinde bulunarak ınstagram hesabından paylaştı, ayrıca video çekip görüntülü mesaj gönderdi. Tümer Metin'in yaptığı ikinci jestte camiadan taktir topladı.

"HAYDİ BİR FORMA DA SEN AL"

İşte Tümer Metin'in ınstagram hesabından Zonguldaklılara gönderdiği mesaj: "Zonguldakspor'umuzun destek amaçlı bastırdığı 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu ilçesinde meydana gelen Grizu faciasında hayatını kaybeden 263 şehit madencimizin isimlerinin yazıldığı özel forma satışta. Zonguldakspor'u sevenler, gönül verenler, hepimizin sahip çıkması gereken çok özel çok anlamlı bir proje. Haydi bir forma da sen al"