Zonguldakspor'un eski futbolcusu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Türk Milli takımının eski yıldızı Zonguldaklı Tümer Metin'den Denizlispor-Beşiktaş maçı sonrasında hem Sergen Yalçın'a hem de futbolcular Oğuzhan ve Ljajic'e büyük tepki geldi.

Özellikle Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan ve Ljajic'e yüklenen Tümer Metin TRTspor'da yayınlanan Stadyum Programında dün akşam çarpıcı ifadeler kullandı.

"KIZ ARKADAŞI İLE SORUNU VAR DİYE 1,5 YILDIR ORTADA YOK"

Kulübede 2 tane 10 numara oturuyor. Birisi Ljajic, birisi Oğuzhan. Birinin kız arkadaşı ile sorunu var diye 1,5 senedir ortada yok, birinin... neyse beni konuşturmayın ne olur ya. Ötekininin mazisinde 3-5 tane iyi maç var diye bekliyoruz senelerdir. Böyle değil, böyle olmaz.

"HOCA ARKADAŞIM AMA..."

Eski takım arkadaşı Sergen Yalçın'ı da eleştiren Tümer Metin "Beşiktaş'ın hocası da arkadaşım dostum ama işimi yapıyorum, Beşiktaş'ın efsanesi diye hocalık yapıyor orada. Liyakat bitmiş Beşiktaş'ta. Yukarılara da daha girmiyorum henüz" dedi.

ATİBA'YA ÖVGÜ

Tümer Metin takımın en iyisinin Atiba olduğunu belirterek "37 yaş, 261 gün ile Atiba Hutchinson, bu sezon Süper Lig'de gol atan en yaşlı oyuncu oldu ve bu sezon bir ilki gerçekleştirdi" dedi.