Zonguldaklı ünlü futbolc ve spor yorumusu Tümer Metin Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri kapsamında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u ziyaret etti. Zonguldakspor, Samsunspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol oynayan eski Milli futbolcu Tümer Metin, festivalden dolayı Başkan Çetin Bozkurt'u kutladı. Başkan Bozkurt ise Tümer Metin'e ismi yazılı 67 numaralı Devrek Belediyespor forması ve Devrek bastonu hediye etti.

Tümer Metin'e Türkiye Süper Ligde bir çok takımda forma giyen ve geçtiğimiz sezon Devrek Beblediyespor'un başarısı için ter döken yıldız futbolcu Kadir Bekmezci de yer aldı.

Devrekk Belediyesi'nden yapılan açıklama şöyle: "Ünlü futbolcu ve aynı zamanda futbol yorumculuğu yapan Zonguldaklı hemşerimiz Tümer Metin, Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt'u ziyaret etti.
Başkanımız Çetin Bozkurt, ziyaretin anısına Tümer Metin'e dünyaca ünlü Devrek Bastonu ve Devrek Belediyespor forması hediye etti. Tümer Metin'e ziyarette ayrıca Devrek Belediyespor'un yıldız futbolcusu Kadir Bekmezci eşlik etti"