Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam için Farkındalık Çalışma Grubu ve Zonguldak Kömür Jeoparkı'nın öncülük ettiği Zonguldak Kültür Günleri devam ediyor.

Şarjman Rapid İskelesi önünde düzenlenen konserde Bülent Ecevit Üniversitesi akademisyenlerinden kendilerinin oluşturduğu koro bir konser verdi.
Konsere; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Essen Başkonsolosu Sezai Tolga Şimşir, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, BEÜ Rektörü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ruhr Müzesi'nden Meltem Küçükyılmaz, Alexandra Nocke, Essen Belediyesi'nden Muchtar Al Ghusain, Essen Göçmenler Derneği'nden Muhammed Balaban, Turgay Tahtabaş, Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Konserde; Soprano Doç. Dr. Öğretim Üyesi Melike Bolat, Soprano Öğretim Üyesi Dilek Yüksel, Tenor Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Baydağ, Piyanoda Doç. Dr. İlker Kömürcü, Gitarda Dr. Öğretim Üyesi Semih Birel, Kemanda Araştırma Görevlisi Dr. İlkay Göksel, Flütte Öğretim Görevlisi Dr. Öğretim Görevlisi Dr. Hacer Mohan Kömürcü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve çok sayıda davetli yer aldı.