Zonguldaklı futbolcu 36 yaşında stoper BAL ekiplerinden Antalya Kemerspor ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığını açıklamıştı. Kariyerinde Zonguldakspor olmak üzere bir çok profesyonel ve amatör takımda forma giyen Hurşit Velioğlu sayısız şampiyonluk yaşadı.
Sezona Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Antalya Kemerspor'da başlayan Hurşit Velioğlu yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak takımından ayrıldığını açıklamıştı.

Zonguldaklı başarılı stoper Hurşit Velioğlu ikinci yarı öncesinde yine Antalya Bölgesel Amatör Lig takımmlarından Antalya Kepezspor ile anlaştığını sosyal medya hesabından duyurdu.

HURŞİT VELİOĞLU'NUN FUTBOL KARİYERİ

2007-2008 futbol sezonunda Zonguldakspor'da forma giyen Hurşit Velioğlu futbol kariyerinde şu takımların formasını giydi: Kütahyaspor, Akhisar Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Erdekspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Artvin Hopaspor, Büyük Anadolu Kırıkkale, İlçe İdmanyurdu, Hendekspor, Antalya Kemerspor.

HURŞİT TRANSFERİNİ ŞU ŞEKİLDE DUYURDU:

Daha önce Zonguldakspor forması da giyen Hurşit Velioğlu Kepezspor'da transferini şu şekilde duyurdu: "Ligin 2.yarısında Antalya Kepez ile anlaşmış bulunmaktayım. Her iki tarafa da hayırlı olsun rabbim utandırmasın"