Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 5 Eylül'de sezonun ilk maçını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacak.

TRANSFER DEFTERİ KAPANDI

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir yeni sezon öncesinde transferi tamamladıklarını belirterek şunları söyledi: "Yeni sezon öncesinde Teknik Direktörümüz Cafer Aydın ile koordineli olarak transfer çalışmalarımızı yaptık. İki etap kampımız da yararlı geçti. Dış transferi tamamladık. Kadromuzu oldukça yeterli görüyoruz. Ancak transfer döneminin son gününe kadar fırsat transferi olması halinde hocamızın istediği doğrultusunda değerlendirebiliriz" dedi.

"SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Hakan Hürfikir, "Kulübün imkanları doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Camianın her zaman olduğu gibi desteğini bekliyoruz. Bu takımın ilgiye ve desteğe ihtiyacı var. Biz yöneticiler olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Günlerce evimizden ailemizden uzak kalıyoruz. Önemli olan Zonguldak Kömürspor'un çok daha iyi yerlerde olabilmesi. Bunu da kent olarak, camia olarak elbirliği içinde başaracağız. 5 Eylül'de ilk maçımızı Akhisar Belediyespor ise sahamızda oynayacağız. Bu maçı kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.