TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Teknik Patron Şenol Demir sıkıntılı günler geçiriyor. İç transferde 9 futbolcunun yanı sıra yönetim son olarak Emre Kara ile de anlaşmaya vardı.

DIŞ TRANSFERE SICAK PARA ENGELİ!

Zonguldak Kömürspor iç transferde yakaladığı başarıyı dış transferde gösteremedi. Futbolcu ücretlerinin 1 milyon liradan başlaması yönetimin elini kolunu bağlıyor. Yönetim dış transfer için sıcak para arayışlarını sürdürüyor.

ŞENOL DEMİR, BAŞKANLARA TRANSFERLERİ SORDU
Zonguldak Kömürspor ve Diyarbekirspor'da yaşadığı şampiyonluklarla kariyerinde önemli atılım yapan ve kendisini ispat eden Teknik Direktör Şenol Demir yeni sezonda tekrar Zonguldak Kömürspor ile anlaşmak üzere masaya oturduğunda Kulüp Başkanı Sabit Danış, Demir'e play-off oynayacak bir kadro sözü vermişti. Ancak geçen zamana karşın dış transferde 2 genç futbolcunun dışında henüz imza ve umut görünmüyor. Yönetim transferin son günlerini bekliyor.

Teknik Direktör Şenol Demir, Romanya'dan dönerek idmanı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ve Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir'e dış transferin akıbetini sordu. Dış transferin bir an önce yapılması konusunda talepte bulunan Şenol Demir mevcut kadronun lig için çok yetersiz olduğu mesajını verdi.

DANIŞ VE HÜRFİKİR GARANTİ VERDİ
Başkanlar Sabit Danış ve Hakan Hürfikir, Demir'e dış transferde beklemede olduklarını, geç de olsa istenilen transferlerin yapılacağını belirterek Şenol Demir'e garanti verdi.